CeyCey VAMPİR
Mesaj Sayısı : 187 Kayıt tarihi : 05/09/09 Yaş : 28 Nerden : AnKaRa
| Konu: Bölüm Kuralları! Cuma Ara. 11, 2009 7:32 pm | |
| 1- E yani burası da forumun içi sayıldığından Forum Kuralları bu bölümde de geçerlidir!
2- Konuyla alakasız mesaj atılmamalı konu sohbet ortamına dönmemelidir! bunu yaparsanız farketmeyebilirm
3- Mesajlar kesinlikle Türkçe olmalı 'x,q,w' gibi harfler kullanılmamalıdır! çünkü türk alfabesinde bu harfler yok
4- Küfür, hakaret, yergi(=?) içeren sözcükler kullanılmamalıdır! bunu yapmayacağınızdan eminim zaten
5- Konuların kaynağı belirtilmelidir! açıkcası ben hiç uğraşamam bununla sizden de böyle bir zorunluluk beklemiyorum
6- Kesin olmayan, asılsız bilgi ve haberlere yer verilmemelidir! <- bunu yapında biraz dedikodu yapalım xD
Not: Bu kurallara uymayanlar uyarılıcaktır, uymamaya devam edenler ceza alıcaktır! ben ceza vermem rahat olun ama başkaları yapabilir =P Not: Bu kurallar zaman içerisinde değişebilir! o zaman ne zaman Allah bilir tabii Sevgiler, Karanlık Kızlar Grup Moderatörü, SBS kurbanı, Saçma kurallara sonuna kadar karşı olan,Ceyda nağmıdeğer CeyCeyve NOT olarak:bu benim yönettiğim bütün bölümlerde geçerlidir! | |
|